Een dagje bij de balie.

Het lijkt of we veel zitten maar valt wel tegen hoor. We zorgen dat de kamers klaar zijn voor gebruik, dat alles werkt, computers opgestart zijn, alles aangevuld is voor de dag.
Dan rondje keuken, koffie, thee aan zetten voor collega’s die straks 1 voor 1 binnen druppelen. En dan kijken hoe de dag gaat worden.

 
IMG_7532

Rond de klok van 9 uur komen de cliënten ook allemaal binnen, het kan erg druk zijn. Op een drukke dag hebben we 4 kamers met spreekuren, dan moeten we alles regelen met de telefoon, de afspraken maken, maar ook wij maken afspraken met en in ziekenhuizen, dus dolle boel.

We proberen alles in goede banen te lijden, maar soms heb je van die momenten dat we het even niet zo serieus nemen, dan gaan we een bestelling beneden ophalen… (zoals te zien op de foto genomen voordat we ook maar wisten wat corona was.. ???? ) Dat kan er best gezellig aan toe gaan.

De nacontroles zijn ook superleuk. We zien de zwangere dames bij de controles, daarna zien we ze pas weer op nacontrole en ik vraag altijd neem de kleine mee. Zo leuk, even knuffelen.

En toen kwam corona om de hoek, ik vond het zwaar, de controles verminderd, de contacten korter, veel per telefoon, dat was even schakelen. Ik ben er 1 van een redelijk strak schema haha. Maar ik ben erg trots op de praktijk, hoe we ons allemaal, echt als een team er door heen hebben geloodst.

En het ging maar door. Mijn dochter in haar laatste jaar VWO, heeft examen grotendeels online moeten doen, super trots op haar. Ze heeft het gered, de zomer kwam er aan, maar ook door corona was die heel anders dan anders. Echt vakantie was er niet bij.

Even leek het erop dat we dat er weer iets meer vrijheid was, maar toen kwam de volgende lockdown . Nog meer regels ook bij ons, en gelukkig konden alle zwangeren het wel begrijpen. We doen wat we kunnen.

Dan komt er een telefoontje, 2 collega’s ziek oei, alle bellen gaan dan af en moet er ontzettend veel geregeld worden.

Ik heb heel veel cliënten moeten bellen, veel kreeg ik gelukkig aan de lijn, maar natuurlijk ook veel die nog die zelf nog aan het werk waren, dan ingesproken of een mail gestuurd. Wat heb ik veel medewerking gehad van alle lieve zwangere, ben ook trots op de zwangere, veel mensen kregen een andere afspraak.

Dank jullie wel. Zeker in deze tijd is het toch moeilijk wat er kan en wat niet, is alles geregeld, komt de avond klok…. Weer bellen.

Alle zwangere, en iedereen die gebeld is, verzet is, dank voor jullie flexibiliteit.

 

Lieve groet Janet

 

010 2341355
Voor niet dringende vragen en het maken van afspraken.
06 46272220
Voor hulp bij de bevalling en spoedgevallen, 24 uur per dag bereikbaar.​

De Luiermand Vlaardingen
Hoflaan 43
3134 AC Vlaardingen

De Luiermand Maassluis
de Vloot 210
3144 PK Maassluis

Contact
Telefoonnummer: 010 234 13 55
Bevallings- en spoedlijn: 06 46 27 2220
E-mail: info@deluiermand.nl

Klachten? Klik hier.

knov-logo-de-luiermand-wit