--- Nu NIEUW bij de Luiermand 8K Fotorealistische 3D Echo ---

WOW wat is dit bijzonder! De technologie gaat steeds verder. Dit is een prachtige manier om zeer nauwkeurige fotorealistische afbeeldingen te creëren uit 3D beelden van jouw baby!

8K (ook wel 6D echo genoemd) is het verbeteren van een 3D foto door revolutionaire software. Daarmee krijg je prachtige en meer realistische foto's van jouw baby! Dit is een artistieke impressie op basis van het 3D beeld.

Wij zijn de eerste in Nederland die werken met deze revolutionaire software waardoor we hoogwaardige resultaten kunnen bieden. Direct vanuit het echo-apparaat. Dus geen wachttijd zoals bij anderen. Je ziet meteen het resultaat en je krijgt direct jouw prachtige babyfoto (digitaal) mee.

 

Promo 1
Gefeliciteerd met jouw zwangerschap! Nog even een paar maanden geduld voor je jouw kindje kunt vasthouden en bewonderen. Tijdens jouw zwangerschap is het mogelijk om wel alvast naar jouw kindje te kijken (naast de reguliere medische echo's) door middel van een pretecho.

Bij De Luiermand bieden wij een aantal verschillende pretecho's aan. Tijdens een pretecho kijken we voor de lol naar jouw kindje. Wil je dit moment graag delen met je familie of vrienden, dan mogen die uiteraard mee. Tijdens de pretecho zal er niet worden gekeken naar afwijkingen of de groei, dit gebeurd tijdens de medische echo's. Bij een pretecho nemen we de tijd om jouw kindje eens goed te bekijken, misschien kunnen we de vingertjes wel tellen, krijgen we een mooie lach te zien of zien we al wat haartjes op het hoofdje!


Bij de Luiermand bieden wij een 2D echo, 3/4D echo en een geslachtsbepaling en nu ook een 8K echo aan. Na iedere echo krijg je een aantal geprinte foto's en/of USB-stick mee naar huis. Voor alle pretecho's geldt dat als wij het kindje niet goed in beeld kunnen krijgen door de ligging op dat moment, je altijd 1 keer gratis terug mag komen voor een herkansing. Ben je cliënt bij de Luiermand dan krijg je ook nog eens een flinke korting op de pretecho's.
Maar wanneer kies je nu voor welke echo?

8K Echo - Fotorealistisch

Bij deze echo maken we een 3D/4D echo. De 3D foto's worden direct in onze speciale software gezet en we zien meteen resultaat. We hebben wel 3D beelden nodig van redelijke kwaliteit om mooie 8K foto's te genereren. Dit is niet altijd mogelijk, omdat we afhankelijk zijn van de ligging van de baby. Het lukt dus niet altijd om een goede 8K impressie te krijgen. Je mag altijd gratis nog eenmaal terugkomen een nieuwe poging.
Je krijgt 1 8K echofoto (digitaal), meerdere 3D foto's en een filmpje van de echo mee op een USB-stick. Daarnaast krijg je een aantal zwart-wit foto's mee.
Wanneer: Vanaf 22 weken tot en met 32 weken
Duur: 45 minuten
Kosten: Cliënten Luiermand € 150,- / Niet-cliënten € 170,-

Geslachtsbepaling

Tijdens deze echo ligt de focus op het bepalen van het geslacht van jouw baby. Dit doen we in 2D beeld. Wil je het geslacht niet direct tijdens de echo weten? Geen probleem, dan krijg je een dichte envelop van ons mee met daarin een geprinte foto en een kaartje van het geslacht.
Bij deze echo krijg je een aantal geprinte zwart-wit foto's en van ons als cadeautje een poeder-popper mee, met daarin de roze of blauw poeder.
Wanneer: Vanaf 15 weken
Duur: 15 minuten
Kosten: Cliënten Luiermand € 25,- / Niet-cliënten € 40,-

2D echo

Tijdens deze echo kijken we in zwart-wit beeld, net als tijdens de reguliere medische echo's, naar jouw kindje. Tijdens deze echo kijken we naar de contouren en bewegingen van jouw kindje, misschien kunnen we wel vingertjes tellen!
Na deze echo krijg je een aantal zwart-wit foto's geprinte foto's mee.
Wanneer: 8 tot en met 36 weken zwangerschap
Duur: 15 minuten
Kosten: Cliënten Luiermand € 30,- / Niet-cliënten € 45,-

Vroege 3/4D

Tijdens deze echo kijken we naar bewegende 4D beelden van jouw baby, dat zijn 3D beelden waarin we live de bewegingen van jouw baby zien. Bij deze echo is het vooral bijzonder dat je de hele baby in jouw baarmoeder kan zien liggen.
Na deze echo krijg je een aantal geprinte zwart-wit foto's en een USB-stick met daarop de digitale fotobestanden en een filmpje mee.
Wanneer: 11 tot en met 13,5
weken en 17 tot en met 21 weken
Duur: 20 minuten
Kosten: Cliënten Luiermand € 60,- / Niet-cliënten € 75,-

 

 

 

 

 

 

 

3/4D echo

Tijdens deze echo kijken we naar bewegende 4D beelden van jouw baby, dat zijn 3D beelden waarin we live de bewegingen van jouw baby zien. Bij deze echo is het vooral leuk om te zien dat de baby al fronst, lacht en gaapt. Bij deze echo zijn we wel altijd afhankelijk van de ligging van de baby. Sommige baby's verstoppen zich graag 🙂 Je mag altijd 1 keertje gratis terugkomen voor een nieuwe poging.
Na deze echo krijg je een aantal geprinte zwart-wit foto's en een USB-stick met daarop de digitale fotobestanden en een filmpje mee.
Wanneer: 22 tot en met 32 weken
Duur: 30 minuten
Kosten: Cliënten Luiermand € 90,- / Niet-cliënten € 110,-

 

Ben je geen cliënt bij de Luiermand? Dan ben je natuurlijk hartstikke welkom en gelden de tarieven voor "niet-cliënten". 

010 2341355
Voor niet dringende vragen en het maken van afspraken.
06 46272220
Voor hulp bij de bevalling en spoedgevallen, 24 uur per dag bereikbaar.​

De Luiermand Vlaardingen
Hoflaan 43
3134 AC Vlaardingen

De Luiermand Maassluis
de Vloot 210
3144 PK Maassluis

Contact
Telefoonnummer: 010 234 13 55
Bevallings- en spoedlijn: 06 46 27 2220
E-mail: info@deluiermand.nl

Klachten? Klik hier.

knov-logo-de-luiermand-wit