Gefeliciteerd met jouw zwangerschap! Nog even een paar maanden geduld voor je jouw kindje kunt vasthouden en bewonderen. Tijdens jouw zwangerschap is het mogelijk om wel alvast naar jouw kindje te kijken(naast de reguliere medische echo's) door middel van een pretecho.

Bij De Luiermand bieden wij een aantal verschillende soorten pretecho's aan. Tijdens een pretecho kijken we voor de lol naar jouw kindje. Wil je dit moment graag delen met familie/opa's/ oma's, dan mogen die uiteraard mee.
Tijdens de pretecho zal er niet actief worden gezocht naar afwijkingen of worden gekeken naar de groei, dit gebeurd tijdens de medische echo's. Bij een pretecho nemen we de tijd om jouw kindje eens goed te bekijken, misschien kunnen we de vingertjes wel tellen, krijgen we een mooie lach te zien of zien we al wat haartjes op het hoofdje

promo cat 2

Bij De Luiermand bieden wij een 2D echo, 3/4D echo en geslachtsbepalende echo aan. Na iedere echo krijg je een aantal geprinte foto's en/of USBstick mee naar huis. Voor alle pretecho's geldt dat als wij het kindje niet goed in beeld kunnen krijgen door de ligging op dat moment, je altijd een keer gratis terug mag komen voor een herkansing. Ben je cliënt bij de luiermand krijg je ook nog eens een flinke korting op de pretecho's. Maar wanneer kies je nu voor welke echo?

Geslachtsbepalende echo:

Tijdens deze echo ligt de focus op het bepalen van het geslacht van jouw kindje. Dit doen we in 2D beeld. Wil je het geslacht niet direct tijdens de echo weten? Geen probleem dan krijg je een dichte envelop van ons mee met daarin een geprinte foto en kaartje van het geslacht.
Bij deze echo krijg je een aantal geprinte foto's en van ons als cadeautje een poeder-popper mee, met daarin de roze of blauwe poeder.
Wanneer: Vanaf 14weken
Duur: 15 minuten
Kosten: Clienten Luiermand €25,- / Niet-clienten € 40,-

2D echo:

Tijdens deze echo kijken we in zwartwit beeld, net als tijdens de reguliere medische echo's, naar jouw kindje. Tijdens deze echo kijken we naar de contouren en bewegingen van jouw kindje, misschien kunnen we wel vingertjes tellen.
Na deze echo krijg je een aantal geprinte foto's mee.
Wanneer: 8-36weken zwangerschap
Duur: 15 minuten
Kosten: Clienten Luiermand € 30,- / Niet-clienten €45,-

Vroege 3/4D

Tijdens deze echo kijken we naar gekleurde bewegende 3D beelden van jouw kindje. We zien de baby bewegen in de holling van jouw baarmoeder.
Na deze echo krijg je een aantal geprinte foto's en een USB-stick met daarop de digitale fotobestanden en een filmpje mee.
Wanneer: 11 tm 13,5
weken en 17 tm 21weken
Duur: 20 minuten
Kosten: Clienten Luiermand €60,- / Niet-clienten € 75,-

3/4D echo:

Tijdens deze echo kijken we naar gekleurde bewegende 3D beelden van jouw kindje. We zien de baby bewegen net als bij de vroege 3/4D en kunnen nu ook de gezichtsuitdrukkingen van jouw kindje zien.
Na deze echo krijg je een aantal geprinte foto's en een USB-stick met daarop de digitale fotobestanden en een filmpje mee.
Wanneer: 22 tm 30weken
Duur: 30 minuten
Kosten: Cliënten Luiermand €75,- / Niet-cliënten € 90,-

 

Ben je geen cliënt bij de luiermand? Dan ben je alsnog hartstikke welkom en gelden de tarieven voor "niet-cliënten". 

010 2341355
Voor niet dringende vragen en het maken van afspraken.
06 46272220
Voor hulp bij de bevalling en spoedgevallen, 24 uur per dag bereikbaar.​

De Luiermand Vlaardingen
Hoflaan 43
3134 AC Vlaardingen

De Luiermand Maassluis
de Vloot 210
3144 PK Maassluis

Contact
Telefoonnummer: 010 234 13 55
Bevallings- en spoedlijn: 06 46 27 2220
E-mail: info@deluiermand.nl

Klachten? Klik hier.

knov-logo-de-luiermand-wit