Vijf maanden gingen voorbij. Nog altijd vol in de date modus, want dit wordt toch ook een soort van eerste date, met de dokter. Ook nog altijd Google als reddende engel, speurend naar wat ons te wachten staat.

Mama van ties banner blog no. 4 (1)
Wat staat ons te wachten? Welke opties en mogelijkheden hebben we? Traag zaad, of luie eieren? Wat moet ik aan? Of vooral uit?! Ja, daar denkt ze aan, want grote kans dat er tijdens deze eerste date wel kleding uit gaat.
En dan dwaalt mijn puber brein al snel af naar dokters romannetjes.

ok… back to here en now.

Een eerste afspraak met een Gynaecoloog en gelukkig mocht dat samen met m’n fijne vriendje (mag het dan een date heten….?)
Daar ga je dan, samen op weg naar het ziekenhuis, speurtocht naar de juiste lift en trap op onze afdeling te komen. En dan, dan zit je in een wachtkamer, wat tevens de wachtkamer is van de kinderafdeling. Tussen andere stelletjes, naast een mega mooie zwangere vrouw, tegenover een peuter met een bebloede pleister en verderop een oudere dame samen met haar man.

Wat een variatie aan mensen en wat maakt mij dat nieuwsgierig naar hun verhaal.

Waarom zijn ze hier? Hoelang en hoe vaak komen ze naar het ziekenhuis? Kan ik dat zomaar aan ze vragen? Is dat gek? Zitten deze mensen te wachten op mijn nieuwsgierigheid of blijven ze liever in een eigen bubbeltje?
Wat wil ik zelf? Waar heb ik behoefte aan? Ineens komen er vragen op waar mijn best friend Google toch geen antwoord op geeft.

Plots plop ik uit mijn bubbel: Mama van Ties.

“Huh. Thats me! We mogen naar binnen.”

Achter de arts aan, door het gangetje, linksaf en helemaal achteraan de deur rechts.

“Gaat u maar zitten”

OK….dit is toch echt geen eerste date setting met een witten lab jas aan de andere kant van de tafel.

 

Maar: GELUKKIG!! Want wat is het een prettig gesprek, zo gemoedelijk, relax en professioneel.
Dit gesprek, deze kamer, dit ziekenhuis, JAAA, dit voelt als de juiste keuze, voor ons, voor ons traject. Het gesprek verloopt mega fijn met wat grapjes hier en daar.
Wat voor mij erg prettig is, bakkie humor erbij.

Alle info wordt besproken, lab brieven worden meegegeven en zoals verwacht moest ze ook al met de billen bloot voor de interieur check. Alles lijkt ok.

Lijkt….

Eenmaal weer buiten, met een eerste lading “menstruatie-opwekkers” op zak kijk ik opzij, naar mijn fijne vriendje en beide hebben een twinkeling in de ogen: “Lets date!!”

010 2341355
Voor niet dringende vragen en het maken van afspraken.
06 46272220
Voor hulp bij de bevalling en spoedgevallen, 24 uur per dag bereikbaar.​

De Luiermand Vlaardingen
Hoflaan 43
3134 AC Vlaardingen

De Luiermand Maassluis
de Vloot 210
3144 PK Maassluis

Contact
Telefoonnummer: 010 234 13 55
Bevallings- en spoedlijn: 06 46 27 2220
E-mail: info@deluiermand.nl

Klachten? Klik hier.

knov-logo-de-luiermand-wit